Na krilima Dončića: Dalas bolji od Minesote na startu finalne serije Zapada

Slovenac je postigao 33 poena, uz osam asistencija i šest skokova

23.05.2024. 10:36
  • Podeli:
doncic-660a5cf35ebe1.webp Foto: AP Photo/Eric Christian Smith

Košarkaši Dalasa pobedili su noćas u gostima ekipu Minesote rezultatom 108:105 u prvom meču finala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je slovenački košarkaš Luka Dončić sa 33 poena, osam asistencija i šest skokova. 

Kajri Irving je postigao 30 poena i imao je pet skokova i četiri asistencije.

U ekipi Minesote najbolji je bio Džejden Mekdenijels sa 24 poena, dok je Entoni Edvards zabeležio 19 poena, 11 skokova i osam asistencija. Serija se igra na četiri pobede, a naredni meč je na programu za dva dana u Mineapolisu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()