Najiskusniji igrač tima preuzima odgovornost: Pogledajte magiju Miloša Teodosića

Ne zovu ga za džabe 'Teo magija'

24.11.2023. 21:47
  • Podeli:
teodosic tanjug-65610afd3caa1.webp Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Utakmica desetog kola Evrolige u kojoj Crvena zvezda dočekuje Olimpiju Milano i prvom poluvremenu je poprimila poprilično neočekivan tok.

Iako je na krilima Maodo Loa gost većim tokom imao plus, u samoj završnici došlo je preokreta. Posebno će se pamtiti potez Miloša Teodosića.

Najiskusniji igrač tima je preuzeo odgovornost u poslednjim sekundama. Lopta je bila u njegovim rukama, driblingom je izbacio Stefana Tonuta i pogodio za tri i prednost od 39:38.

Odličan primer "lomljenja zgloba" je podigao navijače na noge pred pauzu i drugo poluvreme koje će rezrešiti sve dileme.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()