Nakon Srbije sreću pronašao u Turskoj: Mateuš Ponjitka potpisao za Bahčešehir

On je u par navrata istakao da žali zbog loše forme u Partizanu

23.07.2024. 13:25
  • Podeli:
Mateuš Ponitka-64b0e874bfac4.webp Foto: KK Partizan

Poljski košarkaš Mateuš Ponjitka potpisao je za Bahčešehir, saopštio je danas istanbulski klub. 

Kako je saopšteno, 30-godišnji Poljak je sa čelnicima kluba čiji je trener Dejan Radonjić potpisao jednogodišnji ugovor. 

Ponjitka će tako, kao i u Partizanu, ponovo igrati zajedno sa hrvatskim reprezentativcem Džejlinom Smitom.

Pre Partizana, Poljak je igrao i za Panatinaikos, Ređo Emiliju, Zenit, Lokomotivu Kubanj, Tenerife, Karšijaku, Zelenu Goru, Ostende i Aseko.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()