Nakon velikog skandala: Gurović, Real i Vizura prihvatili kazne

Sankcionisani su svi učesnici tuče

04.06.2024. 18:23
  • Podeli:
milan gurovic ata images Ivica Veselinov-664746ddbaadc.webp Foto: Ata images/Ivica Veselinov

U sredu ističe rok za žalbe na izrečene kazne, koji se dogodio 16. maja na završnom turniru juniorske Kvalitetne lige, peciznije, tuče po završetku meča Real - Vizura.

Disciplinski organi KSB i KSS odreagovali su maksimalno brzo i profesionalno, izvršili su analize nemilog događaja na osnovu delegatskih izveštaja, izjava sudija, aktera utakmice i video snimaka, a komesar takmičenja mlađih kategorija KSB, Marko Strika, odmerio je rigorozne kazne. Kao što je poznato, najgore je prošao Milan Gurović i klub Real u njegovom vlasništvu, a sankcionisana su i šestorica igrača oba tima.

Sve u svemu, bilo ne ponovilo se, a u celoj priči lepša strana medalje je što niko od kažnjenih neće iskoristiti pravo žalbe drugostepenom disciplinskom organu. To je za Sport Klub potvrdio komesar Marko Strika:

"Dobili smo zvanične dopise iz oba kluba da se niko od kažnjenih neće žaliti na izrečene kazne".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()