Nastavljena kriza Rajakovićevog Toronta

Šesti poraz u nizu

16.03.2024. 09:34
  • Podeli:
toronto-65f5599180db7.webp Foto: Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Košarkaši Toronta izgubili su Orlanda 113:103, što je timu Darka Rajakovića bio šesti poraz u nizu.

Bio je to ukupno 44. poraz Reptorsa od početka NBA lige, dok je Medžik zabeležio 39. trijumf u sezoni.

Reptorse je predovdio Geri Trent Džunior sa 31 poenom, Džordan Nvora je pomogao sa 14 poena, a Brus Braun je stao na 12.

U Orlandu je prednjačio Franc Vagner 19, Paolo Bakero imao 17 poena uz devet skokova, osam asistencija, a  Džejeln Sags je dodao 15, koliko Vendel Karter.

Orlando je peti na Istoku sa 39-28, dok je Toronto je 12. poziciji sa 23-44.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()