Navijači Partizana presreli Lesora u Parizu nakon napuštanja kluba: Supruga sve snimila

Matijas Lesor dane provodi u Parizu sa porodicom, ali ni tamo nije izbegao navijače crno-belih

28.06.2023. 10:57
  • Podeli:
Tan2023-05-2222075323_5 matijas lesor jadranka ilic-649bf51e7e6da.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Doskorašnji košrakaš partizana Matijas Lesor u nastavku karijere nosiće dres Panatinaikosa, a nakon ove vesti na društvenim mrežama pojavio se video snimak iz Pariza gde su navijači crno-belih presreli Lesora i njegovu porodicu. 

Delovalo je to kao obično veče za porodicu Lesor i dok je Lesor šetao sa suprugom Trejsi obalom Sene odjednom su se pred njima pojavili navijači Partizana.

U tom trenutku je već bilo poznato da je Lesor Beograd zamenio Atinom i da će sledeće sezone nositi dres Panatinaikosa. I onda je usledila scena za pamćenje, koja pokazuje koliko navijači Partizana vole ovog igrača koji im je doneo toliko radosti prethodne sezone.

Usledilo je pevanje Partizanu usred Pariza, skandiranje klubu uz skakanje i slavlje. Bio je to upravo najbolji mogući oproštaj jednog od kandidata za MVP Evrolige od crno-belih navijača.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji je snimila supruga Matijasa Lesora. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()