Navijači Zvezde će se razočarati: Braun potvrdio ostanak u Makabiju

Plejmejker je odigrao solidnu sezonu za izraelski tim

02.06.2024. 15:03
  • Podeli:
lorenco braun, 4 april 2024 - profimedia-6623d8c6d41ca.webp Foto: Profimedia

Sezona u Evroligi je završena, a već se uveliko pripremaju rekonstrukcije timova. Prethodnih dana se mnogo pisalo o Lorencu Braunu, a dovodio se čak i u vezu sa svojim bivšim klubom Crvenom zvezdom.

Ipak, on je potvrdio da želi da ostane u Makabiju pa su sve prilike da će kerijeru nastaviti u klubu iz Tel Aviva.

Prema navodima medija, Real Madrid i Fenerbahče su želeli da dovedu plejmejkera Makabija, međutim, Braun je stavio tačku na potencijalni odlazak:

"Nemam pojma odakle dolaze ove spekulacije. Čitam mnogo, kao i vi, ali sam ja u potpunosti fokusiran na ostanak u Makabiju. Osećam se veoma sigurno ovde, ovo je najbolje mesto u kome sam igrao. Jedva čekam sledeću sezonu i borbu sa mojim saigračima za nove avanture", rekao je Braun.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()