Navijači Zvezde oborili klupski rekord u Evroligi

Ovo je ujedno i šesti najveći u EL

05.01.2024. 12:25
  • Podeli:
delije derbi navijači zvezda-6597087aa851f.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Osim po pobedi u večitom derbiju, Crvena zvezda će duel protiv Partizana u 19. kolu Evrolige pamtiti i po rekordu koji je postavljen.

Naime, u Areni je u četvrtak veče bilo 20.143 navijača - što je klupski rekord crveno-beli u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

Ne i Evroligi, jer taj i dalje drže navijači Partizana koji su 2009. godine protiv Panatinaikosa zabeležili brojku od 22.567 gledalaca.

Zvezda se ovom posetom probila na šesto mesto Evrolige, dok prvih pet i dalje zauzimaju Partizanovi navijači. Podsetimo, crno-beli su i prošle sezone protiv Reala imali 20.003 navijača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()