NBA: Golden Stejt izjednačio na 1:1 protiv Lejkersa u polufinalu Zapada

Golden Stejt je izjednačio na 1:1 u seriji, koja se igra na četiri pobede.

05.05.2023. 09:29
  • Podeli:
Tan2023-05-0506211271_2 golden stejt lajkersi AP PhotoGodofredo A. Vásquez-6454b056eb465.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Košarkaši Golden Stejta pobedili su noćas na svom terenu ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 127:100 u drugom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Golden Stejt je izjednačio na 1:1 u seriji, koja se igra na četiri pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Klej Tompson sa 30 poena, a pogodio je osam trojki iz 11 pokušaja. Stefen Kari je postigao 20 poena i imao je 12 asistencija i četiri skoka. 

Kod gostiju, najbolji je bio Lebron Džejms sa 23 poena uz sedam skokova i tri asistencije, dok je Rui Hatimura ubacio 21 poen.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Los Anđelesu.

U drugom polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije igraju Denver i Finiks. Denver vodi 2:0 u seriji, a naredni meč biće odigran u noći između petka i subote u Finiksu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()