NBA liga: Jokić na dodavanje od novog tripl-dabl učinka

Los Anđeles Lejkersi su i ovu sezonu počeli bez mnogo nade da će biti favorit, bar, na plej-of NBA lige

27.10.2022. 08:24
  • Podeli:
jokic_denver - reuters-1666847898984.webp Foto: Reuters

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je predvodnik Denvera ne meču protiv Los Anđeles Lejkersa , koju su Nagetsi dobili sa 110:99.

Jokić je bio najraspoloženiji u ekipi iz Kolorada i utakmicu je završio skorom od 31 poen, devet asistencija, 13 skokova i četiri ukradene lopte i umalo upisao tripl-dabl.

U timu Denvera istakao se još Brus Braun sa 18 poena, pet skokova i četiri asistencije, kao i Kentavius Koldvel Poup sa 13 poena, kao i Džamal Marej koji je upisao isto toliko.

Kod Lejkersa najbolji je bio Entoni Dejvis sa 22 poena i 14 skokova uz pet asistencija.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()