NBA šampion hvali Tristana: Mora da ojača, ali sve se na njemu već vidi

Impresioniran sam, kaže nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa

07.04.2024. 17:29
  • Podeli:
Tan2024-04-0304032338_1 tristan vukčević AP PhotoAlex Brandon-660d1c0f53437.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Doskorašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević preselio se u NBA ligu u sred sezone i ne samo da se brzo uklopio u ekipu Vašingtona, nego je počeo da dobija i pohvale. Igrač koji se, posle dugogodišnjeg kaljenja u Evropi, nije dobro snašao u Partizanu, u dresu Vizadra je upisao dvocifreni lični rekord - dao je protiv Portlanda 17 poena. 

Prve janve reči na Vukčevićev račun stigle su od Kajla Kuzme.

"Mora još da ojača. Momak ume da igra košarku, pametan je. Vidi se da je igrao u Evropi, ima taj evropski stil. Igra na pravi način, razume spejsing, takmičarski je nastrojen. Zna kada da širi teren, kada da šutira i da uzme solidne šuteve. Impresioniran sam onim što sam video do sada", rekao je Kuzma.

Inače, Kajl je igrač koji u svojoj karijeri ima šampionski prsten NBA lige. Uzeo ga je sa Los Anđeles Lejkersima 2020. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()