Nedović MVP kola: Zvezdin bek korisniji od drugih

On je imao indeks korisnosti 32

12.12.2023. 12:27
  • Podeli:
Nemanja Nedović-657842f0951f0.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 11. kola ABA lige, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Košarkaši Crvene zvezde su kao gosti pobedili Megu 98:88 u meču 11. kola ABA lige. Nedović je na ovom meču postigao 23 poena i imao je šest skokova i šest asistencija, a na terenu je proveo skoro 31 minut. On je imao indeks korisnosti 32.

Crveno-beli se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli ABA lige sa 10 pobeda i jednim porazom.

Crvena zvezda će u narednom kolu regionalnog takmičenja gostovati ekipi Studentskog centra.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()