Nedović o odlasku Šabaza: Otkrio kako je to uticalo na tim

Jedan od najboljih igrača Zvezde objasnio kako se tim oseća po odlasku projektovano prvog plejmejkera

27.12.2023. 10:05
  • Podeli:
Nemanja Nedović-6513f30a6f878.webp Foto: Vladimir Šopčić/Tanjug

Nakon skoro pola godine Šabaz Nejpir je iznenadno napustio Crvenu zvezdu i otišao u tim Olimpije Milana. Nemanja Nedović je otkrio kako je to uticalo na tim.

Na novogodišnjem koktelu je objasnio da je to samo dodatno povezalo redove.

"Za deset godina karijere nisam video da je neko nekoga trpeo i podržavao, ne mislim samo na klub, kao što smo mi podržavali Šabaza. Mi smo mnogo energije trošili na to, umesto na neke bitne stvari i sada kada je otišao mislim da možemo da se fokusiramo na ono što je nama potrebno i sigurno da će nam to olakšati stvari", izjavio je Nedović, piše Telegraf.

Nedović je ove sezone jedan od najboljih igrača crveno-belih sa prosečnih 12,4 poena i 2,8 asistencija po utakmici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()