Nedović obradovao Zvezdaše: Teodosić i Lazić ostaju

Bek crveno- belih je ove sezone sa klubom osvojio tri trofeja

07.06.2024. 13:14
  • Podeli:
Miloš Teodosić trening-65fabcefab7f6.webp Foto: X/KK Crvena zvezda Meridianbet

Sezona je gotova za košarkaše Crvene zvezde, a jedan od miljenika navijača Nemanja Nedović je izneo utiske na kraju sezone u kojoj su crveno-beli osvojili tri trofeja.

Kako je istakao pomešana su mu osećanja nakon ove sezone.

"Uvek su neka pomešana osećanja na kraju sezone, olakšanja zbog dobrih rezultata i početka odmora. Ove sezone sam se baš dobro zabavljao, imamo sjajnog trenera koji je znao kako da se ophodi sa nama, uvek postoji mali žal, ali idemo dalje".

Zvezda nije baš briljirala u Evroligi, oni su završili na 16. mestu, ali, Nedović ne ističe da je to baš žal na koji je mislio.

"Mogli smo više u Evroligi, ali ne mislim na taj žal, nego što sezone brzo prolaze, i ova je brzo proletela. Tri trofeja na kraju", rekao je Nedović za Telegraf.

FOTO: : TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Njemu je ovo i prva sezona u kojoj je osvojio tri trofeja, za koju bi i on sam rekao da je najuspešnija u karijeri.

"Jeste, ako gledamo trofeje, zaista jeste, tri trofeja u voljenom klubu koji meni mnogo znači, ima posebnu težinu za mene, žao mi je što slavlje nije bilo na Kalemegdanu. Žao mi je što se ova serija završila tako kako se završila, ali, šta je tu je. Pamtićemo sezonu po trofejima".

Na kraju, upitan je Nedović i o tome da li će pokušati da nagovori Teodosića i Lazića da ostanu još godinu dana u klubu.

"Mislim da će ostati i jedan i drugi, nema šta da ih nagovaram", kazao je Nedović i obradovao sve Zvezdaše.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()