Nejpir odmah razigran u Milanu: Amerikanac odličan već na prvom meču

Uskoro ga čeka duel sa doskorašnjim timom Crvenom zvezdom

24.12.2023. 14:20
  • Podeli:
Shabazz Napier Sabaz Nejpir_Profimedia-64b3b30e350fb.webp Foto: Profimedia

Američki košarkaš Šabaz Nejpir bio je najbolji igrač Olimpije iz Milana u pobedi nad Kremonom sa 74:51 u meču 13. kola italijanske lige - Lega A.

Nejpir, doskorašnji igrač Crvene zvezde, dočekan je velikim aplauzom od navijača Olimpije, a koliko mu znači povratak na poznati teren Milana, pokazao je već na svom prvom meču u Armanijevom dresu ove sezone.

Amerikanac je za 24 minuta u igri bio najefikasniji, postigao je 16 poena (3/3 dvojke, 3/5 trojke), imao tri ukradene i četiri izgubljene lopte. 

Olimpija u italijanskom šampionatu ima skor 8/5, a u narednom meču u Evroligi u četvrtak dočekuje Baskoniju, ali u toj utakmici Nejpir neće moći da igra. 

Prvi meč u Evroligi u dresu novog-starog kluba Šabaz će moći da igra 2. januara u Atini protiv Olimpijakosa

Protiv Crvene zvezde i doskorašnjih saigrača Nejpir će igrati 11. januara, kad Olimpija dočekuje šampiona Srbije i vicešampiona ABA lige. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()