Nekadašnji NBA košarkaš uhapšen na aerodromu zbog zlostavljanja

Njegov sin je u pratnji tetke odveden u dečiju bolnicu na Long Ajlendu

12.10.2022. 09:32
  • Podeli:
ben gordon-profimedia-1665512224609.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji NBA košarkaš Ben Gordon uhapšen je na aerodromu La Gvardija u Njujorku jer je udario svog desetogodišnjeg sina, preneo je "Njujork post".

Gordon je čekao let za Čikago, ali su mu policajci na aerodromu zabranili da uđe u avion i stavili mu lisice zbog navodnog zlostavljanja sina, otkrio je za Njujork post izvor iz policije.

Njegov sin je u pratnji tetke odveden u dečiju bolnicu na Long Ajlendu, gde su lekari odredili stepen njegove povrede.

Nekadašnji bek Čikaga, Detroita, Šarlota i Orlanda i ranije je imao problema sa zakonom jer je više puta privođen zbog pljačke i napada, vožnje sa falsifikovanom registarskom tablicom, kao i zbog toga što je uključivao protivpožarne alarme u svom stanu u Los Anđelesu kada nije bilo požara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()