Neočekivani obrt: Avramović iz Partizana ide u Rusiju

Ništa od Pariza i Tel Aviva

20.07.2024. 15:07
  • Podeli:
Aleksa Avramović-651521cca0a12.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović, sada već izvesno, naredne sezone neće nositi crno-beli dres, ali do sada nije poznato gde će se preseliti kako bi nastavio da igra košarku.

Sada cela situacija dobija svoj epilog, pošto se očekuje da srpski reprezentativac potpiše ugovor sa ekipom CSKA Moskve, kako saznaje "Sport Klub".

Kako oni prenose, ugovor je potpisan i sve je dogvoreno, a objava ugovora sa srpskim bekom biće nakon Olimpijskih igara.

Prethodno su postojale neke naznake kako bi Aleksa mogao da pređe u redove novopečenog Evroligaša Pariza, Makabija iz Tel Aviva, kao i u ekipu Dubaija, ali na kraju nije došlo do dogovora.

Aleksa je prethodne sezone u dresu Partizana prosečno beležio 8.3 poena, 1.8 skokova i 1.7 asistencija po utakmici u Evroligi.

U svojoj 11 godina dugoj profesionalnoj karijeri je nastupao za Borac iz Čačka, OKK Beograd, Vareze, Unikahu, Estudijantes i Partizan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()