Nesmotren potez: FIBA ne zna kako izgleda grb FMP-a

Klub iz Železnika će nastupiti u FIBA ligi šampiona

26.06.2024. 23:50
  • Podeli:
Partizan FMP-65f69aad805bc.webp Foto: ABA league/Dragana Stjepanovic

Kako je odličeno na žrebu za novu sezonu FIBA Lige šampiona, košarkaši FMP-a igraće u grupi H zajedno sa španskom Mursijom, grčkim Peristerijem i turskom Manisom.

kipa iz Železnika nije imala previše sreće na žrebu jer je upala u jednu od najtežih grupa u najkvalitetnijem Fibinom klupskom takmičenju.

Tokom žreba se desila jedna zanimljiva situacija, gde je FIBA pomešala grb FMP sa Nemačkom ekipom Rasta Vehta.

FMP je inače dobio poziv da učestvuje u FIBA Ligi šampiona, tako da će Srbija uz Partizan i Crvenu zvezdu imati još jednog predstavnika u Evropi.

Ni tu nije kraj, jer košarkaši Spartaka će igrati u kvalifikacijama za FIBA Evrokup , a rival će im biti Juventus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()