Neuništivi Lebron Džejms: Osvojio i ono što mu je, jedino, nedostajalo

Lejkersi su novi format NBA lige, Kup takmičenje, shvatili vrlo ozbiljno

10.12.2023. 11:12
  • Podeli:
Lebron Džejms-65758f0776f59.webp Foto: AP Photo/Ian Maule/Tanjug

Sudbina je htela da Lebron Džejms u svojoj kolekciji ima apsolutno sva priznanja koja mogu da se osvoje u NBA ligi. U noći između subote i nedelje igrač Los Anđeles Lejkersa je, u svojoj 39 godini, prvi osvojio titulu najkorisnijeg igrača (MVP) NBA kupa i tako postao prvi njen vlasnik. 

Lebron Džejms je, na turniru u Las Vegasu, osvojio titulu koja mu je nedostajala kao profesionalacu. Dočekao je, da 20 godina nakon što je stigao u najjaču košarkašku ligu sveta, dobije jedinstvenu nagradu - prvi je MVP u istoriji NBA kupa.

Lejkersi su novi format NBA lige, Kup takmičenje, shvatili vrlo ozbiljno i odlično odigrali ceo turnir, sa skorom od 7/0.  

Lebron Džejms sada boravi u društvu najboljih u NBA ligi ikada, sa dva trofeja više koju ostali nisu bili u prilici da steknu: titula NBA kupa i MVP tog turnira. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()