'Nezalaganje na nivou sramote': Igor Rakočević žestoko opleo po NBA i Ol-staru

Očigledno mu smeta sve što se dešava

20.02.2024. 10:27
  • Podeli:
rakocevic ATA-65d46fefea59a.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Završen je još jedan NBA Ol-star vikend, gde je publika u Indijani mogla da prati takmičenja u trojkama, zakucavanjima, veštinama, ali i čuvenu utakmicu. Publika u SAD je bila deo spektakla, ali, našli su se i oni koji nisu bili oduševljeni, a jedan od njih je Igor Rakočević.

Legendarni košarkaš Crvene zvezde, kao i nekolicine klubova u Evropi imao je priliku da zaigra u NBA ligi, kada je draftovan od strane Minesota Timbervulvsa, a igrao je još i za San San Antonio Sparse, međutim, nije se naigrao.

Mnogo veći trag je ostavio u Evropi, a otkako je završio karijeru 2013. godine on je poprilično aktivan u košarci, gde često kometnariše dešavanja i prisustvuje utakmicama.

Ovoga puta, Rakočević je žestoko isprozivao i NBA ligu, kao i sam ol star vikend.

"Nekada sam se budio usred noći da gledam NBA All-Star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu... Utakmice su bile kao finale plejofa, igrači koji su držali do sebe, davali maksimum i pokušavali da dokažu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj 'strani' NBA. A danas su toliko uništili All-Star , bezveznim skill-challengeom, nezalaganjem na utakmici do nivoa sramote, igrači namernim propuštanjem 'protivnika', šutiranjem sa 10 metara", napisao je Igor na društvenoj mreži X, pa dodao: 

"Da godinama već ne gledam. Totalna komercijalizacija i razmaženost 'zvezda'. Nažalost, ceo NBA ide u tom smeru odavno, uz retke igrače i ekipe koji su izuzeci. Mekana igra, milion prekida, odsustvo bilo koje količine ozbiljne taktike (pogotovu u odbrani), neodgovornost pa i najboljih igrača, tehičke greske za najmanje ispoljavanje emocija... Ali najveca reprezentacija ovoga je na All-Staru. Eventualno pogledam highlights zakucavanja, da vidim nova fizička dostignuća."

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()