Ni detalj sa utakmice košarkaša Srbije i Bosne i Hercegovine neće smeti da 'procuri'

Navijači će ostati uskraćeni za saznanje da li je Srbija pobedila na ovom meču ili ne

01.08.2023. 18:42
  • Podeli:
Svetislav Pešić-644d2ba664a61.webp Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije danas u Beogradu igra svoj prvi pripremni meč za Mundobasket koji se od 25. avgusta održava u Manili, a rival će im biti selekcija Bosne i Hercegovine.

Prema dogovoru ova dva tima, utakmica će biti zatvorena za javnost i neće biti objavljen niti rezultat niti izveštaj niti fotografije sa ovog meča, piše Telegraf.rs.

To znači da će navijači ostati uskraćeni za saznanje da li je Srbija pobedila na ovom meču ili ne.

Sledeći pripremni meč je zakazan za 3. avgust protiv Poljske, a onaj koji je bio planiran za još dva dana kasnije protiv Crne Gore je otkazan zbog tehničkih razloga.

Bosna i Hercegovina neće igrati na Mundobasketu, već se sprema za olimpijski pretkvalifikacioni turnir koji je na programu do 12. do 20. avgusta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()