Ni Embid, ni Jokić: Ko je najbolji - Ja sam najbolji u NBA ligi

Igrač Bostona puca od samopouzdanja i poštuje sve ostale

22.02.2024. 09:56
  • Podeli:
Džejson Tejtum Boston Seltiksi_Matt Slocum AP Tanjug-64615b349e403.webp Foto: Matt Slocum / AP / Tanjug

Džoel Embid je i dalje zvanično MVP NBA lige, Nikola Jokić je nezvanično najbolji košarkaš sveta i najbolji igrač velikog finala, a jedan treći momak za sebe misli da je ipak on bez premca.

Reč je o zvezdi Boston seltiksa Džejsonu Tejtumu koji je pun samopouzdanja ove sezone. Tejtum predvodi Seltikse sa 27,1 poen, uz 8,6 skokova i 4,8 asistencija po meču.

Nakon svog petog Ol stara treći pik sa drafta 2017. je samouvereno istakao da je on najbolji igrač u NBA ligi.

"Ko je najbolji igrač u NBA? Ja", rekao je Tejtum u razgovoru sa Malikom Endruzom sa ESPN.

Pre samo godinu dana Tejtum je na isto pitanje odgovorio sa – Janis Adetokumbo, a sad je pomenuo i Nikolu Jokića.

"Imam mnogo poštovanja prema mnogim igračima u ligi. Janis je tu, naravno. Jokić, očigledno – osvojio je titulu. Embid, bio je MVP. Liga je u dobrim rukama. Zaista verujem da, svaki put kada zakoračim na parket, da sam ja najbolji igrač", dodao je Tejtum.

Seltiksi su trenutno lideri NBA sa 43:12, pa su favorit Istoka za plasman u finale lige gde su 2022. poraženi u seriji od Golden Stejt Voriorsa 4:2.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()