Niko zadovoljan posle Albe: Tenzije u svlačionici Crvene zvezde

Janis Sferopulos nije dao izjavu na terenu posle meča

26.01.2024. 10:00
  • Podeli:
Košarkaši Crvene zvezde-65b37226c6862.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Poraz Crvene zvezde od Albe - 89:80 (18:16, 33:20, 21:18, 17:26, u 23. kolu Evrolige, nikome se u srpskom timu nije svideo i sve to je podiglo tenzije u svlačionici. 

Prvi znak nezadovoljstva pokazao je trener crveno-belog tima Janis Sferopulos koji posle utakmice nije dao, protokolarnu, izjavu Evroligi pre konferencije za medije. 

A snimci koji su stigli iz dvorane u Berlinu pokazuju na nije bilo prijatno ni u svlačionici crveno-belog tima. Orilo se iza zatvorenih vrata, što se čuje iz snimka Sportal.rs. 

Oni koji su, uglavnom dobro obavešteni, ističu da je "došlo do sukoba Nemanje Nedovića i Jaga de Santosa"

Ovom timu za mir očigledno treba čvrsta ruka i povišeni ton u ovakvim situacijama iskusnog Miloša Teodosića, koji je odsutan iz tima zbog povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()