Nikola Ivanović napustio Zvezdu

Posle dve godine reprezentativac Crne Gore napustio je tim sa Malog Kalemegdana

28.07.2023. 20:46
  • Podeli:
Nikola Ivanović-1666689811780.webp Foto: Dragana Stjepanović / ABA liga

Košarkaš Nikola Ivanović napustio je Crvenu zvezdu i potpisao je ugovor sa Runom iz Moskve, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Posle dve godine u Zvezdi reprezentativac Crne Gore Nikola Ivanović napustio je tim sa Malog Kalemegdana.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović potvrdio je na Tviteru Ivanovićevu saradnju sa klubom Runa iz Moskve.

Ivanovićev novi tim bio je finalista ruske druge lige u prošloj sezoni i izborio plasman u VTB ligu.

Bek je u karijeri osvojio dva puta titulu šampiona u ABA ligi sa Crvenom zvezdom 2022. i četiri godine ranije sa timom Budućnosti iz rodne Podgorice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()