Nikola Jokić ne izbegava javnost: Centar na basket turniru 3x3

Neka kamera mora da uhvati svaki korak dvostrukog MVP NBA lige

28.07.2023. 10:10
  • Podeli:
Nikola Jokić-64c37581ac086.webp Foto: Printscreen/Intagram/mts3x3streetbasket

Srpski centar Nikola Jokić još odmara u Srbiji. Košarkaš Denver Nagetsa boravio u rodnom Somboru, a viđen je i na basket turniru 3x3 koji se održavao u njegovom gradu. 

Mečevi, u okviru Strit bol lige, igrali su se upravo na terenu koje nosi ime "Džoker", a turnir je osvila ekipa Pirota, koja je u finalu bila bolja od Auto kuće Sekulić - 19:17

Inače, Jokić je ovog leta odbio nastup za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu jer želi slobodno vreme da provede van terena. Neminovno je da bude pod budnim okom kamera, ali NBA igrač za to ne mari. Tako javnost i zna gde se kreće, kako se provodi i šta radi. 

Bilo je ovog jula za Nikolu vremena i za porodicu, familiju, prijatelje, putovanja, uživanja, proslave, pobede... Za sve što je poželeti mogao sebi i svojima je priuštio. Baš kako je i zaslužio. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()