Nikola Jokić prati fudbalere u Kataru: Momci, jako i pod prečku

Drago mi je da mogu da vidim saigrače, odnosno ljude sa naših prostora, kaže centar Denvera i Srbije

01.12.2022. 10:27
  • Podeli:
Nikola Jokić-63887370354cd.webp Foto: AP Photo/Jack Dempsey/Tanjug

Košarkaši Denver Nagetsa igraju jednu od bolji sezona u istoriji franšize, a i u noći između srede i četvrtka navijači su se radovali pošto je tim iz Kolorada slavio protiv Hjustona 120:100, uz novu neverovatnu partiju Nikole Jokića (17 poena, 12 asistencija i 9 skokova)

Susret sa centrom Dnevera imao je novinar RTS pa je iskoristio priliku da malo proćaska sa srpskim košarkašem.

"Nismo dali da nas iznenade. Počeli smo utakmicu jako dobro. Prvo poluvreme smo odigrali sjajno. Nametnuli smo naš ritam i napravili 20 razlike. Malo smo popustili u drugom poluvremenu, ali najvažnije je da smo pobedili. Prošlu utakmicu smo odigrali loše drugo poluvreme, ovu utkamicu kontra. Pokušali smo da uđemo malo bolje. Moramo to da radimo ne zbog drugih, nego zbog sebe, da ostavimo visoke standardne", rekao je Nikola Jokić.

Jokić je posebno istakao da ga raduje kada ima priliku da se druži sa košarkašima sa prostora bivš SFRJ, koji igraju u NBA ligi.

"Nemam ja problem. Idem da vidim kako je Bogdan. Nemam pojma da li će ili neće igrati. Video sam Bobija, sada idem da vidim Bogdana. Drago mi je da mogu da vidim saigrače, odnosno ljude sa naših prostora. Znamo se ja i Bobi dugo. On se zna sa Vlatkom, koji je sjajan momak", rekao je centar Denvera.

Novinar je potom upitao Jokića šta će da radi kada bude imao više vremena i kada Nagetski budu igrali više mečeva kod kuće.

"Taman pred kraj godine bićemo kod kuće. Kući sam kada je slava Sveti Nikola i Božić i to je super"

Za sam kraj Nikola je istakao da će gledati meč Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

"Gledaćemo sigurno. Tada imamo neki doručak, ručak. Imaćemo malo vremena da pogledamo, a savet: "jako i pod prečku".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()