'Noćas me duša boli...' Maestralni opraštaj Efesa od Micića

Još jednom su pokazali koliko su ga cenili u Turskoj

02.07.2023. 19:23
  • Podeli:
Vasilije Micić foto Profimedia-648df2080762e.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Vasilije Micić je napustio Efes i iduće tri sezone će provesti u Oklahoma Siti Tanderima, s kojima je potpisao ugovor za 23.500.000 dolara. 

On će tako napustiti i turski klub kom je doneo čak dve Evrolige u prethodne tri sezone.

Micićeva dugogodišnja želja je bila da se oproba u NBA ligi, a izgleda da je za to vreme konačno i došlo.

On će otići u Oklahomu, gde će igrati sa Aleksejem Pokuševskim, još jednim Srbinom, a rastanak sa Efesom nije lako pao turskom klubu. 

Koliko je voljen i cenjen, govori i oproštaj koji su priredili od njega.

Oni su putem Tvitera objavili i jednu od najdražih pesama Vasilija Micića, a koju u originalu izvodi Silvana Armenulić.

"Noćas mi srce pati, noćas me duša boli, teško je kad se voli, kad ostaneš sam", napisali su iz Efesa na svom Tviter nalogu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()