'Nosiću tu majicu protiv Srbije': Stiv Ker dao emotivno obećanje - sve u čast velikog Milojevića

Milojević je bio deo stručnog štaba Golden Stejta u kojem je Ker vrši ulogu glavnog trenera

14.07.2024. 12:45
  • Podeli:
stiv ker, 3 dec 2023 - profimedia-65b0d7949e5be.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije SAD Stiv Ker izjavio je danas u Abu Dabiju da svaki dan misli na srpskog košarkaškog stručnjaka Dejana Milojevića koji je preminuo u januaru i da veruje da on svima mnogo nedostaje.

Milojević je bio deo stručnog štaba Golden Stejta u kojem je Ker vrši ulogu glavnog trenera.

Košarkaška reprezentacija Amerike nalazi se u Abu Dabiju gde će odigrati dve prijateljske utakmice, u ponedeljak sa Australijom i u sredu protiv Srbije.

 Ker je u razgovoru sa novinarima rekao da je Milojević bio "neverovatan prijatelj i trener, prijatelj, otac i muž".

"Svakog dana mislim na njega. Kada budemo igrali protiv Srbije, definitivno ću obući svoju ’Brate’ majicu. Pričaću naravno i sa ljudima iz srpske reprezentacije, siguran sam da će nam jedna od tema biti i Dejan Milojević. Verujem da nam svima mnogo nedostaje", izjavio je Ker novinarima u Abu Dabiju, prenosi Mozzartsport.

On se osvrnuo na sinoćni atentat na nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa.

"Težak, tužan momenat, sve ovo što se desilo. Dvoje ljudi je preminulo. Tako demorališući dan za celu naciju. Ovo je samo još jedan primer kakva je politička slika, ali i kultura upotreba oružja. Jedan dvadesetogodišnjak je rukovao oružjem, probao je da upuca nekadašnjeg predsednika. Ovo je užasan dan", rekao je Ker.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()