Nova agonija za crveno-bele: Zvezda bez Teodosića u Minhenu

Ima li kraja problemima?

28.02.2024. 19:24
  • Podeli:
Miloš Teodosić-65854bca7a7aa.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde uskoro će ponovo zaigrati u Evroligi, posle pauze zbog reprezentacije i Kupa Radivoja Koraća, a u petak 1. marta čeka ih duel protiv Bajerna iz Minhena, gde će gotovo izvesno ponovo biti oslabljena.

Naime, Miloš Teodosić i dalje vuče povredu koju nikako da zaleči, nezvanično je potvrđeno Telegrafu, pa će po svemu sudeći crveno-beli otputovati iz Minhen bez verovatno najvažnijeg igrača ove sezone i prvog plejmejkera.

Teodosić je povredio skočni zglob na utakmici protiv Cedevita Olimpije još početkom januara, a pošto je zbog zgusnutog rasporeda često igrao i pod injekcijama i blokadama, nije u potpunosti sanirao povredu, pa trener Janis Sferopulos i stručni štab Zvezde verovatno neće računati na njega za gostovanje u 27. kolu Evrolige.

Podsetimo, Zvezda je trenutno na 16. mestu na tabeli Evrolige sa skorom 10:16 i zaostaje tri pobede za Makabijem, koji je na 10. mestu koje vodi u plej-in.

Zvezda i dalje ima teoretske šanse da se nađe u plej-inu, ali za to joj je potrebno da faktički pobeđuje na svim utakmicama do kraja i gotovo da nema prostora za poraz.

Zbog toga će meč u Minhenu biti posebno nezgodan bez Teodosića, jer ove sezone Zvezda sa njim i bez njega nije ista ekipa.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()