Novi detalji o zdravstvenom stanju sina Lebrona Džejmsa: Lakše se diše

Tražimo poštovanje i privatnost za porodicu Džejms, ističe portparol

27.07.2023. 13:28
  • Podeli:
Broni Džejms-64c254e0d4855.webp Foto: Profimedia

Broni Džejms (18) je pušten sa odeljenja intenzivne nege. Ova informacija je skinula ogroman teret brige sa pleća porodice NBA košarkaša Lebrona Džejmsa, koji ih je natovario kada su čuli da im je sin i brat pao, bez svesti, na košarkaškom treningu zbog posledica srčanog zastoja. 

Broni je kolima hitne pomoći prevežen u bolnicu, gde mu je dijagnostikovan zastoj u radu srca. Zbog zdravstvenog stanja, kom je bilo potrebno posmatranje 48 sati, Lebronov sin je smešten na odeljenje intenzivne nege. U četvrtak je potvrđeno da je stanje stabilno i momka su prebacili na redovno odeljenje bolnice u Los Anđelesu. 

"Tokom treninga, Broni Džejms je doživeo srčani zastoj", rekao je portparol porodice Džejms za TMZ. "Medicinsko osoblje je uspelo da pravovremeno reaguje i uradi sve šta je potrebno da se situacija ne zakomplikuje. Broni je sada u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj nezi. Tražimo poštovanje i privatnost za porodicu Džejms i obavestićemo medije kada bude više informacija".

Broni se obavezao da će igrati za USC Trojans od sledeće sezone. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()