Novi sukob Nurkića i Grina: Mirni momci ne pobeđuju

Ništa nije naučio, smatra centar Feniksa

11.02.2024. 13:52
  • Podeli:
Drejmond Grin i Jusuf Nurkic-65c8b6181c83a.webp Foto: Profimedia

Jusuf Nurkić i Drejmond Grin su se prvi put sreli na terenu od poslednjeg sukoba i suspenzije igrača Golden stejta duge 12 nedelja. I ponovo su došli u sukob. 

Na samom početku utakmice Sansa i Voriorsa, koju je ekipa iz San Franciska dobila tesno sa 113:112, zavaljujući trojki Stefa Karija, došlo je do verbalnog sukoba bosansko-hercegovačkog reprezentativca i nezgodno Amerikanca. 

Nurkić je hteo da "ugura" Grina u koš i kada je sviran faul u korist Feniksa dvojica igrača su se unela jedno drugom u lice, sa salvom razmenjenih psovki. 

Tenzije su se smirile jer je intervenisao Klej Tompson, koji je Nurkiću izbio loptu iz ruke, pa je zbog toga dobio tehničku grešku i svu pažnju prebacio na sebe.

"Ovo je tužno. Nije naučio ništa. Ponovo će udariti nekoga. Povlačim sve što sam rekao, on ne zaslužuje novu šansu. I dalje pokušava da udara ljude". poručio je Nurkić posle meča.

Novinare u NBA ligi je zanimalo i šta Grin misli o svemu.

"Iskreno, mislim da sam bio odličan. Pokušao je da mi uđe u glavu i nije uspeo. Ako misli da ću ja da budem miran kao on, to se nikad neće desiti. Mirni momci ne pobeđuju", rekao je Grin, koji je tokom 12 nedelja suspenzije išao na psihološka savetovanja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()