Novi udarac za Zvezdu: Nikola Topić završio sezonu?

Novi peh mladog asa

14.05.2024. 15:14
  • Podeli:
nikola topić-6643630894bbb.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaš Crvene zvezde, Nikola Topić, završio je sezonu zbog povrede kolena. Nije teška kao prva iz januara, ali neće više biti na raspolaganju Joanisu Sferopulosu do kraja ABA lige i domaćeg šampionata, saznaje Sportal iz izvora bliskih klubu.

Velika nevolja zadesila je Crvenu zvezdu već na početku finala ABA lige protiv Partizana. Tim grčkog stručnjaka dobio je meč sa 85:82, ali je ostao bez Topića koji je u jednom nezgodnom doskoku povredio koleno.

To je potvrdio Sferopulos na konferenciji, čekali su se rezultati, a oni nisu sjajni. Očekivala se pauza, a sada je potvrđeno i da je sezona gotova.

Tako će se Topić posvetiti oporavku i čekati draft na kom se visoko kotira, u top 10. Prve najave i projekcije navode da će biti u prvih 10, možda čak i pet pikova.

Što se Crvene zvezde tiče, jedna od opcija je da se igrački kadar ponovo popuni Džavonteom Smartom, koji bi tako dobio drugu šansu u crveno-belom taboru, pošto do sada nije ispunio očekivanja.

Povreda Topića je odjeknula i u Americi, naročito među svima koji prate San Antonio Sparse - prema najnovijim projekcijama je upravo klub Grega Popovića bio opcija za Topića.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()