Obradović posle meča emotivno pričao o Milojeviću: Čak ni on nije izdržao ovaj vid pritiska

Srpski trener govorio je o svom dobrom prijatelju

20.01.2024. 15:47
  • Podeli:
profimedia-0322175509 dejan milojević-65a8d752c6bb6.webp Foto: Profimedia

Trenerski posao je veoma težak po svojoj prirodi, treneri se neretko nose sa velikim pritiskom rezultata, a sećajući se na Dejana Milojevića, o tome je pričao Saša Obradović.

On je nakon utakmice sa Real Madridom istakao koliko je njegov prijatelj Deki bio čvrst momak.

"Tri dana ranije moj veoma dobar prijatelj je umro. Dali smo mu minut ćutanja. Nije bilo lako izneti to, koliko velik pritisak treneri nose na svojim leđima, čak i tako najčvršći momci kao on. Znam da je on bio jako čvrst momak i nije izdržao ovaj vid pritiska", izjavio je Obradović.

Dejan Milojević nas je napustio 17. januara ove godine, a kolika je bila njegova veličina govore izjave velikog broja igrača, kolega i ljudi van sporta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()