Obradović pred Albu: Nikakav napor ne postoji, sve je samo u glavama igrača

Trener crno-belih je očigledno spreman za ovaj meč

16.11.2023. 17:59
  • Podeli:
Željko Obradović_ABA-6410274734479.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana su pretrpeli bolan poraz od Bajerna u Minhenu sa 94:85, čime su im doneli i peti neuspeh u ovom takmičenju. Međutim, crno-beli nemaju vremena ni za šta, jer ih već očekuje i novi meč u okviru najjačeg takmičenja u Evropi.

Partizan će u njemu dočekati Albu na svom terenu u Beogradskoj areni, a Željko Obradović kaže da su odradili sve kao i do sada.

"Sve što bismo rekli uobičajeno, naspavali se par sati, seli u avion, odradili trening, onaj jedini mogući, to je analiza prethodne utakmice i priprema za ono što nas čeka sutra. To je to", kazao je on.

Potom je trener Obradović govorio i o narednom protivniku.

"Ozbiljna utakmica, bez obzira na to gde je ALBA na tabeli, mnoge utakmice su izgubili u završnici. Igraju specifičn ukošarku, imali smo to iskustvo u prvoj utakmici, odigrali smo slabo, ovde mnogo bolje. Nadamo se da ćemo reagovati i da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro, to je neophodno. Igrali smo sinoć dosta dobra, a utakmica se završila kako se završila, a bila je na jedan posed. Dva razlika, primili smo koš i faul i to je prelomilo utakmicu", rekao je Obradović.

Ovo je Partizanu i drugi uzastopni poraz, a Željko Obradović kaže da to nije bitno.

"Dva poraza, nema veze, nisu bitna... Pitao je neko za Bajern, oni su imali četiri vezana, nemamo vremena ni da patimo, ni da se radujemo, analiziramo, probaš da dođeš do igrača, da analiziraš. Treba da budemo na istoj liniji, imamo uspone i padove, detalji koji su bili tu i zbog kojih smo izgubili su odbrambeni skok i treba odigrati pametnije. Neke smo odigrali pametno, a bilo je trenutaka i kad nismo znali to da radimo, tu se i rade korekcije", jasan je Željko.

Na kraju, trener Partizana kaže i da ne postoji umor.

"To je sve samo stvar glave, izađeš na parket i, naravno, ja kao trener ću voditi računa o svemu. Ako igrač ne voli da igra utakmicu u 48 sati, trening je bio samo pokazivanje i prikazivanje, strečing su napravilii, napor ne postoji", zaključio je trener crno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()