Od Kabokla i dalje ni traga: Partizan sa tinejdžerom protiv Zvezde

Brazilac je ostavio u šoku navijače crno-belih

02.06.2024. 15:17
  • Podeli:
kaboklo jago Bane T. StojanovicATAImages-66471a091ed9f.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

U velikim problemima našao se Košarkaški klub Partizan nakon što je centar crno-belih Bruno Kaboklo neočekivano napustio klub.

Brazilac nije završio obaveze koje je imao sa crno-belima, otišao je iz Beograda, pa je u velike poteškoće stavio trenera Željka Obradovića pred finalnu seriju KLS-a.

Naime, Balša Koprivica se povredio još pred polufinale ABA lige protiv Budućnosti. Propustio je sve mečeve od tada i prema poslednjim informacijama ne očekuje se da pomenuti centar bude spreman za sutra da istrči na parket.

To znači da crno-beli imaju samo Aleksu Dimitrijevića koji je postao punoletan 30. maja kada je i debitovao protiv Mege prošlog četvrtka. Tada je ubacio osam poena i pokupio simpatije malobrojnih navijača u Pioniru.

"U finalu očekujemo pobedu. Smatram da mi mlađi možemo da unesemo energiju u ekipu, igramo pametno i slušamo trenera. Nemam tremu od Zvezde", rekao je Dimitrijević posle Mege verovatno i ne sanjajući da bi zaista mogao da dobije minute protiv Zvezde.

Prvi meč igra se sutra od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()