Odlazak iz Zvezde: Simonović na pozajmici u crno-belom taboru

Igrao je do sada za Čikago, Megu, Rozeto, Olimpiju iz Ljubljane i Sijenu

02.01.2024. 15:02
  • Podeli:
Marko simonović tanjug rade prelić-6542623653fcd.webp Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović (24) igraće do kraja sezone na pozajmici u turskom Bešiktašu.

Simonović igra na poziciji centra, a u letnjem prelaznom roku je stigao u Crvenu zvezdu. On je ranije igrao za Čikago, Megu, Rozeto, Olimpiju iz Ljubljane i Sijenu.

"Jurohups" navodi da će crnogorski košarkaš u Bešiktašu da ima veću minutažu nego u Crvenoj zvezdi. Simonović je ove sezone za crveno-bele odigrao 11 utakmica u Evroligi, a prosečno je postizao 2,8 poena po meču.

Crvena zvezda i Bešiktaš se još nisu oglasili povodom ovih informacija. Međutim, na društvenoj mreži Iks oglasio se menadžer košarkaša, Miodrag Miško Ražnatović.

"Ponekad prelasci iz crveno-belog u crno-beli tabor prođu bez potresa", napisao je Miško Ražnatović.

Bešiktaš ove sezone igra u Evrokupu, a trenutno se nalazi na 5. mestu na tabeli grupe A sa osam pobeda i pet poraza. Turski klub trenira srpski stručnjak Dušan Alimpijević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()