Oglasio se Batler povodom suspenzije: Objavom ukazao na krivca, Jović mu nije ostao dužan

Jović je u odličnom sa asom Hita

26.02.2024. 14:05
  • Podeli:
Džimi Batler-64708050e5886.webp Foto: AP Photo/Wilfredo Lee/Tanjug

Zbog sukoba koji se dogodio na utakmici između Majami i Nju Orleans, NBA liga je suspendovala aktere incidenta među kojima su Džimi Batler i reprezentativac Srbije Nikola Jović. Iskusni Batler je na društvenim mrežama u šaljivom tonu predstavio javnosti glavnog krivca - mlađeg saigrača Jovića, koji mu nije ostao dužan. 

Prašina se podigla kada je na startu poslednje deonice centar Hita Kevin Lav pokušao da zaustavi Zajona Vilijamsona. Tom prilikom je igrač Nju Orleansa završio na parketu, što je dalje eskalirao u masovnu tuču oba tima.

U redovima Majamija isključeni sa utakmice su bili Džimi Batler i Tomas Brajant, odnosno Nađija Maršal i Hose Alvarado kod Pelikansa, dok je srpski košarkaš Nikola Jović ustao sa klupe kako bi stao na stranu svojih igrača, pa zbog toga snosi posledice.

Zvezda Hita je kažnjena suspenzijom na jedan meč, a pored toga što neće biti na raspolaganju protiv Sakramenta, moraće da plati kaznu od 260.000 dolara. Mišljenje o svim dešavanjima Batler je iskazao na "Instagramu" šaljivom slikom u kojoj je otkrio glavnog "krivca" - Nikolu Jovića.

Reprezentativac Srbije i košarkaš Majamija Nikola Jović kažnjen je zabranom igraja u trajanju od jednog meča, kao i novčano u iznosu od 12.655 dolara. Nije se dugo čekalo da mladi krilni centar odgovori na prozivke upućene od strane iskusnijeg saigrača, a odgovor je, takođe, došao putem "Instagrama".

Jović je podelio Batlerov post i poručio zvezdi Hita da je bolje da plati i Nikolinu kaznu.

"Bolje bi mu bilo da plati i moju kaznu", kratko je napisao Jović.

Foto: Instagram/printscreen/nikolajovicc

Pored Batlera i Jovića, koji će kaznu odslužiti protiv Kingsa, Tomas Brajant će morati da presedi još dve utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()