Oglasio se Jabusele: Iskreno se kajem zbog svega što sam uradio

Francuz se obratio košarkaškoj publici, celom timu Partizana, Danteu Egzumu i njegovoj porodici

28.04.2023. 12:37
  • Podeli:
Jabusele Real Madrid-644ae7096578c.webp Foto: Profimedia

Sa adrese KK Real Madrid, posle prospavane noći, dan posle opšte tuče na terenu stižu svima izvinjenja. Posle trenera Ćusa Matea, kapitena Serhija Ljulja, koji je sve zakuvao, i zamenika kapitena, najiskusnijeg igrača španskog kluba, Rudija Fernandeza, poruku kajanja poslao je javnosti i počinilac najtežeg dela - Geršon Jabusele

Francuz se obratio košarkaškoj publici, celom timu Partizana, Danteu Egzumu i njegovoj porodici rečima:  

"Iskreno se kajem zbog svog ponašanja na utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Egzumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima”, napisao je Jabusele na društvenim mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()