Oglasio se Kevin Durant: Shvatite, Jokić ne želi da bude zvezda

Da, on je belac, ali mi ga ne poznajemo i ne razumemo, rekao je američki novinar o centru Denvera

08.06.2023. 10:08
  • Podeli:
Nikola Jokić i Kevin Durant-645df89660496.webp Foto: Profimedia

Nikola Jokić je dokazao da je najbolji košarkaš sveta. Denver je napravio brejk u Majamiju i poveo u velikom finalu NBA lige sa 2:1, a u tome ga je predvodio reprezentativac Srbije, centar Nagetsa, sa neverovatnim tripl-dabl učinkom od 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija, za skoro 44 minuta.

Novinar Dan le Batard privukao je veliku pažnju izjavama o Nikoli pred treći meč velikog finala NBA lige. Amerikanac je poručio da žali što Jokić nije veća zvezda i misli da zna zašto.

"Imate igrača stranca koji bi, da je Amerikanac, bio ogromna zvezda. Bog. Belac koji dominira u NBA? Da, on je belac, ali mi ga ne poznajemo i ne razumemo. Odakle on dolazi? Oh, sr**e, kakva je njegova prošlost. Njegova braća, šta? Šta je sve to? Sve je to grubo izvan vašeg verovanja. On je Medžik i Bird i Amerika ga mrzi. ŠTA?" objašnjavao je Batard i dodao:

"Jokić će preteći Garneta i Novickog sa titulom, biće bolji od Kevina Durenta čija je karijera na zalasku. A ubrzo ćemo govoriti kako je ovaj momak bolji od Džordana, Džejmsa i Karija".

Zanimljivo je i to što se Durent u međuvremenu javio i poručio da misli da "Jokić jednostavno ne želi da bude zvezda i da samo želi da bude na relaciji posao-kuća, uživa u konjima i bazenu". Napisao je to na tviter profilu Kevin, a zatim i obrisao. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()