Oglasio se Paspalj o svom zdravstvenom stanju: Nisam hteo da vas ostavim same

Popularni Palja se vratio u Beograd, dobro se oseća, pa je počeo i da "radi".

26.02.2024. 12:15
  • Podeli:
žarko paspalj 9 mart 2017 - Antonio Ahel ATAImages-65ca82e2ce178.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošlo je dve nedelje otkako je Žarko Paspalj, iznenada, završio u bolnici zbog problema sa srcem. Proslavljeni košarkaš je tog dana planirao da vreme provede sa društvom u Atini, ali mu je pozlilo u glavnom gradu Grčke i završio je na intervenciji.

Njemu je tada usled pogoršanog zdravstvenog stanja hitno urađena ablacija zbog srčanih smetnji.

Na sreću, oporavak je dobro prošao, popularni Palja se vratio u Beograd, dobro se oseća, pa je počeo i da "radi". 

Paspalj je jedan od trojice stalnih gostiju u podkastu ABA lige i stigao je na snimanje treće epizode "ABA liga talks", gde je, izmeđuostalog, rekao i reč, dve o svom zdravstvenom stanju.

"Mnogi su bili zabrinuti, sada je sve u redu", počeo je Edin Avdić, "domaćin" u podkastu, a Paspalj je na odgovor bio spreman i to sa osmehom:  

"Nisam hteo da vas ostavim same, to mi je bilo jedino u glavi kad mi je bilo onako. Ali rekoh, ja ne mogu, moram da prebrodim i da krenemo dalje".

Prvi infarkt doživeo je u 35. godini, dok se još uvek aktivno bavio sportom.

Podsetimo, za Una televiziju govorio je svom načinu života nakon igračke karijere. Srčani problemi, moždani udar i operacije, onemogućile su mu kompletnu fizičku aktivnost, pa je Paspalj morao da se posveti mirnijem načinu života.

"Samo po sebi, kao svako razumno biće, shvatiš šta možeš da uradiš, šta je za tebe, ovoga momenta pričamo o zdravstvenom dobru, da je to na nivou da ne ugroziš samog sebe, šta bi to bilo u redu. To traje godinama, to nisu stvari koje se rešavaju preko noći. U svakom slučaju i uz asistenciju ljudi koji su stručni iz toga, da dođeš do onoga što bi tebi popunjavalo dan i donelo ti zadovoljstvo, na kraju krajeva i neku finansijsku korist, da bi sve to imalo smisla", poručio je u emisiji Una,due,tre na televiziji Una.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()