Ognjen Jaramaz ponovo u Partizanu

Dugo vremena se spekulisalo, a sada je posao i definitivno završen

13.07.2023. 09:03
  • Podeli:
Ognjen Jaramaz-64afa0bf63f27.webp Foto: ATA images

Ognjen Jaramaz je novi košarkaš Partizana. Evidentno je da je promena trenera u Bajernu uticala na to da nekolicina igrača odluči da ovog leta promeni sredinu. Nakon Korija Voldena, koji je krenuo put Galatasaraja, klub iz Minhena je napustio i Ognjen Jaramaz.

Dugo se spekulisalo da je za njegove usluge zainteresovan Partizan, a sada je posao i definitivno utanačen, pošto je plejmejker parafirao ugovor sa crno-belima.

U protekloj sezoni u dresu minhenskog Bajerna Jaramaz je u nemačkom šampionatu prosečno postizao 7.3 poena, kojima je pridodavao po 1.5 skoka i asistencija.

Učinak u Evroligi bio je nešto skromniji, ali opet izuzetno solidan, pošto je srpski reprezentativac u proseku beležio 6.5 poena, uz po jedan skok i asistenciju za 15 minuta na parketu.

Podsetimo, Ognjen je bio član Partizana od 2019. do 2021. godine, nakon čega je potražio novi izazov u Evroligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()