Ogromna tragedija: Poginuo bivši košarkaš Partizana Dru Gordon

On je u sezoni 2012/13 nosio dres crno-belih

31.05.2024. 08:11
  • Podeli:
dru gordon profimedia-6659699c370f5.webp Foto: Profimedia

Bivši košarkaš Partizana i stariji brat Erona Gordona, Dru Gordon, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Portlandu.

 Poznati novinar Šams Čarnija objavio je tužnu vest koja je potresla sve ljubitelje sporta.

Gordon je jako poznat i srpskim ljubiteljima košarke jer je u sezoni 2012/13 nosio dres Partizana, kog je napustio u martu 2013.

Igrao je za brojne klubove, Dinamo Sasari, potom nakratko i za Filadelfiju. Igrao je u još nekoliko klubova iz Poljske, Litvanije i Rusije, poput Banvita, Šalona, Zenita, Zjelene Gore, Kubana...

Prošle godine je okončao karijeru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()