Oni će deliti pravdu u trećem meču: Određene sudije za susret Partizana i Zvezde

Crvena zvezda trenutno vodi sa 2:0 u finalnoj seriji

18.05.2024. 17:32
  • Podeli:
kk crvena zvezda, kk partizan, finale aba liga, 13 maj 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-6642756c20dae.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Sutra od 20.30 igra se treći meč finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, a crno-beli će biti domaćini u ovom susretu.

Ekipa Željka Obradovića će pokušati da pred svojim navijačima spreči večitog rivala da sutra podigne pehar, i da tako ostanu u igri za odbranu titule. 

Mnogo se spekuliše o suđenju na prethodna dva meča, a sada je poznato ko će deliti pravdu u trećoj utakmici.

Odgovornost je dodeljena trojci koju će činiti Uroš Nikolić, Josip Radojković i Milan Nedović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()