Srbija još jednom potvrdila da je zemlja košarke: Juniori u polufinalu Evropskog prvenstva

Za finale će se boriti sa boljim iz duela Francuske i Izraela

01.08.2024. 20:10
  • Podeli:
juniori srbije fiba-66abcc121a7df.webp Foto: FIBA.basketball

 Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale na Evropskom prvenstvu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila selekciju Belgije rezultatom 88:76.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Miloš Šojić sa 23 poena i 12 skokova. Savo Drezgić je zabeležio 19 poena i devet asistencija.

U redovima selekcije Belgije istakao se Džejden Hodž sa 21 poenom.

Reprezentacija Srbije će u polufinalu igrati protiv pobednika meča između Francuske i Izraela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()