Otežavajuća okolnost za Zvezdu: Braun igra za Makabi

Videćemo šta možemo da dobijemo od njega ali sigurno nije na 100 odsto, rekao je trener Makabija

09.02.2023. 08:13
  • Podeli:
lorenzo-brown-profimedia.jpg

Košarkaš Makabija Lorenco Braun biće u sastavu izreaelskog tima koji sutra kod kuće igra sa Crvenom zvezdom.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Makabiju u Tel Avivu u 24. kolu Evrolige.

Španski reprezentativac se povredio 19. januara na utakmici sa Albom i zbog oporavka je bio van terena tri nedelje.

Trener košarkaša Makabija Oded Kataš izjavio je da je Braun spreman da zaigra protiv crveno-belih. 

"Nadam se da ćemo imati Brauna na raspolaganju i da će igrati. Videćemo šta možemo da dobijemo od njega, ali sigurno nije na 100 odsto svojih mogućnosti. Jako smo srećni što se vraćamo pred naše navijače. Biće to težak meč protiv teškog protivnika koji igra sa dosta fizičkog intenziteta. Crvena zvezda je bila u neverovatnom nizu rezultata, a sada je u gubitničkoj seriji. Ali i ti porazi su bili tesni. Ne očekujemo laku utakmicu", izjavio je Kataš.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()