Otpisali Larkina, ali on ipak igra: Efes pojačan protiv Partizana

Nije tajna da imamo probleme sa povredama, ističe trener Džan

23.11.2023. 15:38
  • Podeli:
shane-larkin-reuters.jpeg

Američki košarkaš Šejn Larkin igraće protiv Partizana u meču 10. kola Evrolige, potvrdio je trener Efesa Erdem Džan na konferenciji za medije.

Prethodnih dana mediji su pisali da će Larkin preskočiti meč protiv Partizana zbog povrede prsta, ali je Džan to demantovao i saopštio je da će plejmejker biti na terenu protiv crno-belih u petak od 18:30.

"Nije tajna da imamo probleme sa povredama u poslednje vreme. Naši povređeni igrači Tibor Plajs i Elajdža Brajant neće moći da igraju protiv Partizana, ali će Šejn Larkin uprkos povredi sa kojom ima probleme biti u petak u timu", rekao je Džan. 

Utakmica između Efesa i Partizana ima ogromnu važnost za oba kluba jer i jedni i drugi imaju skor 4/5 i trenutno se nalaze van mesta koja vode u plej-in Evrolige
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()