Ovo ne postoji u NBA ligi: Skoti Pipen u neverici snimao navijače Panatinaikosa

Najveći broj navijača na turniru je imao grčki tim

27.05.2024. 13:02
  • Podeli:
skoti pipen profimedia-665467694f72d.webp Foto: Profimedia

Sinoć je odigrano veliko finale Evrolige, a mnogo pažnje su pored košarkaša izazvali i navijači. Najviše je bilo "zelenih" tj. pristalica osvajača šampionske titule Panatinaikosa.

Celom spektaklu prisustvovao je veliki broj ljudi, a jedan od njih iz prvih redova bio je Skoti Pipen, legendarni košarkaš Čikago Bulsa i šestostruki osvajač NBA prstena.

On je tokom utakmice vidno uživao u atmosferi koju je publika priredila, a za to ga ne možemo ni kriviti, jer su gotovo cele tribine bile obojene u zelenu boju, zbog izuzetno velikog broja navijača Panate.

Ovakav prizor se eventualno može videti na koledž utakmicama u Americi, ali intenzitet navijanja i strast se ne može meriti, pa će se nesumnjivo pun utisaka vratiti u Ameriku.

Podsećanja radi, u finalnom meču elitnog evropskog takmičenja, Panatinaikos je savladao Real Madrid i domogao se titule nakon 13 godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()