Ovo je Čovićev tim za KSS: Na spisku legenda Partizana

On je do danas, 26. septembra, trebalo da dostavi biografiju, program rada, kao i imena kandidata za četiri potpredsednika

26.09.2024. 15:20
  • Podeli:
nebojsa covic  Bane T. StojanovicATAImages-66f55d65094f4.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages

Aktuelni predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović će postati novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Od danas je poznato i koga on planira za svoje potpredsednike.

Izborna sednica je planirana za 1. oktobar, a kako piše  "Meridian sport", prema Statutu KSS, Čović je do danas, 26. septembra, trebalo da dostavi biografiju, program rada, kao i imena kandidata za četiri potpredsednika (muških reprezentativnih selekcija, ženskih reprezentativnih selekcija, za takmičenje i za finansije).

Prema navodima istog portala, ovo su imena Čovićevih potpredsednika:

Ana Joković (koja bi tako ostala na istoj funkciji), Nenad Krstić, Darko Jovičić i Filip Sunturlić.

Dakle, potpredsednik KSS trebalo bi da postane Nenad Krstić, legendarni košarkaš Partizana i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()