Ovo su svi čekali: Aco Petrović se oglasio o slučaju Partizana i Kabokla

Navijači Partizana su šokirani potezom svog centra

01.06.2024. 18:39
  • Podeli:
Aco Petrovic-641ad5c059db5.webp Foto: Profimedia

Danas je sve iznenadila vest da je reprezentativac Brazila, Bruno Kabuklo na svoju inicijativu napustio Partizan. Kako je klub saopštio, Kaboklo se pozvao na obaveze sa reprezentacijom koju sa klupe predvodi Aco Petrović.

Za to vreme, njegov saigrač iz nacionalnog tima Jago dos Santos se priprema sa ekipom Crvene zvezde za finalnu seriju plej-ofa, pa tako je jasno da Brunova priča nema veze sa istinom.

To je praktično potvrdio i selektor Brazila Aleksandar Petrović, koji se ovog popodneva oglasio na društvenoj mreži ''X''.

''S obzirom na novonastalu situaciju sa Kaboklom i Partizanom, mogu vas samo informisati, da on i Jago imaju obavezu javiti se na pripreme brazilske reprezentacije, isti dan, a po završetku obaveza u srpskom prvenstvu'', napisao je Petrović.

Za sada nije poznato šta se zapravo dogodilo i zbog čega je Brazilac zaista napustio Beograd.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()