Pablo Laso servira šok za šokom: Postao novi trener Baskonije

Kakav preokret

28.06.2024. 11:19
  • Podeli:
Pablo Laso_Profimedia-644fd76736376.webp Foto: Profimedia

Ekipa Bajerna je tokom dana objavila informaciju da ih je napustio Pablo Laso, njihov trener, koji je to uradio zbog zdravstvenih razloga, a ubrzo nakon toga, on je postao novi trener Baskonije.

Pablo Laso je svoju igračku karijeru počeo upravo u ekipi Baskonije 1984. godine, te je proveo idućih 11 igrajući za njih, pre nego je otišao put Real Madrida. Izmenjao je potom neokliko klubova ovaj čovek rođen u Vitoriji, a u trenerskoj karijeri je takođe počeo u Španiji.

Bio je u Kastelu, potom Pamesi, Kantabriji, Gipuskoji, dok nije preuzeo Real Madrid 2011. godine, a koji je vodio sve do 2022. pre nego je otišao put Bajern Minhena.

Sada je došlo vreme za "povratak kući", što je objavila i sama Baskonija, pa je Laso postao trener Baskonije s kojom je potpisao ugovor do 2027. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()